ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Berulia - Brela, Makarska rivijera*****

Bluesun hotel Berulia - Brela, Makarska rivijera

Brela na Makarskoj rivijeri poznata su po veličanstvenim plažama u podnožju Biokova. Kraj najintimnije plaže u mjestu, u idiličnoj borovoj šumi, smjestio se luksuzni Bluesun hotel Berulia 5*.

   Luksuzan smještaj
   3 prekrasna bazena
   Premium usluga

Tri atraktivna bazena

Hotel se može pohvaliti s čak tri bazena – elegantnim infinity, velikim relax bazenom i luksuznim swim-up bazenom u koji ulazite s terase svoje Deluxe sobe. Opustiti se možete u hladu suncobrana u besplatnim ležaljkama, a pogled s bazena je fantastičan.

Premium usluga i luksuzan smještaj

U Bluesun hotelu Berulia 5* sve je podređeno vama. Odmorite bez briga jer u raspolaganju smo vam u svakom trenutku - od transfera do hotela do svakog trenutka vašeg odmora. Posvetit ćemo vam se u maniri najboljih domaćina. 

Opuštanje u wellnessu

U wellness centru hotela Berulia potražite spa oazu i sobe za tretmane. Relaksirajte duh i tijelo u sauni i parnoj kupelji ili odaberite neki od tretmana naših stručnih terapeuta.

Restorani i barovi

U Beruliji se ponosimo hranom – naše su namirnice svježe, lokalne i organski uzgojene, a pripremaju ih vrhunski chefovi. Osvježenje potražite u dva hotelska bara, a izvrsnu a la carte ponudu u fine dining restoranu Puž, restoranu Punta rata smještenom kraj najpoznatije breljanske plaže i autentičnom dalmatinskom ambijentu konobe Posejdon.

Bluesun Mala Berulia

Depandansa Mala Berulia 4* smještena je na samoj plaži, 50 metara od glavne zgrade Bluesun hotela Berulia. U intimnom okruženju mediteranskog zelenila i neposrednom dodiru s morem, gosti depandanse na raspolaganju imaju sve usluge hotela Berulia.
Rezerviraj Bluesun Hotel Berulia:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Do Bluesun hotela Berulia lako je doći autocestom A1, osobnim automobilom ili autobusom. Vozeći iz smjera Zagreb-Split, izađite na izlazu Šestanovac ili Zagvozd. Zračna luka Split udaljena je 50-ak km. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Brela.