ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Borak - Bol, otok Brač***

Bluesun hotel Borak - Bol, otok Brač

Bluesun hotel Borak 3* savršeno je odredište za ljubitelje mirnog odmora. Smješten je u gustoj borovoj šumi samo nekoliko koraka od mora, desetak minuta hoda od Zlatnog rata.

   Blizina plaže Zlatni rat
   2 djece gratis
   Sjajna lokacija

Smještaj u prirodi

Pomalo sakriven u gustoj borovoj šumi, Bluesun hotel Borak 3* savršeno je odredište za sve ljubitelje odmora u mirnom, prirodnom okruženju. Od sobe do mora dijeli vas samo nekoliko koraka – plaža je udaljena pedesetak metara od hotela.

Blizina Zlatnog rata

Kad se poželite okupati na jednoj od najljepših svjetskih plaža, od Bluesun hotela Borak do slavnog Zlatnog rata dijeli vas desetak minuta hoda. Zlatni rat poznat je po svom jedinstvenom obliku koji se pod utjecajem prirodnih elemenata stalno mijenja i jedno je od mjesta koje svakako morate posjetiti kad ste na Braču.

Dvoje djece gratis

U Family sobama i Junior Suiteu hotela Borak dvoje djece starosti do 13,99 godina može ljetovati besplatno. Doživljaj koji toplo preporučujemo je obiteljska večera na plaži u Borak Beach restoranu, uz spektakularan zalazak sunca i pogled na Zlatni rat.

Aktivan odmor

Ljubitelji tenisa na 26 će zemljanih terena obližnjeg teniskog centra moći okušati svoj forehand i backhand. Sa Zlatnog rata moći ćete se upustiti u vjetrovitu windsurfing vožnju. Otkrijte i podvodni svijet Brača uz Big Blue Diving ronilački centar u blizini hotela.

Restorani i barovi

Ponosimo se svježim, domaćim i organski uzgojenim namirnicama koje pripremaju naši vrsni kuhari. Na plaži Borak, u istoimenom restoranu, čeka vas romantična večera uz zalazak sunca iza Zlatnog rata. Opuštanje potražite u Boleru Loungeu, uz osvježavajuće piće u hladu borove šume.
Rezerviraj Bluesun Hotel Borak:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Bol se nalazi na jugu otoka Brača. Na otok se može doći automobilom ili autobusom, trajektnim linijama Split-Supetar i Makarska-Sumartin. U Blizini Bola je i Zračna luka Brač - više informacija o letovima OVDJE. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Bola te speedboatom na relaciji Split-Bol.