ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Borak - Bol, otok Brač***

Bluesun hotel Borak - Bol, otok Brač

   Blizina plaže Zlatni rat
   2 djece gratis
   Smještaj u prirodnom okruženju

Smještaj u prirodi

Pomalo sakriven u gustoj borovoj šumi, Bluesun hotel Borak 3* savršeno je odredište za sve ljubitelje odmora u mirnom, prirodnom okruženju. Od sobe do mora dijeli vas samo nekoliko koraka – plaža je udaljena pedesetak metara od hotela.

Blizina Zlatnog rata

Kad se poželite okupati na jednoj od najljepših svjetskih plaža, od Bluesun hotela Borak do slavnog Zlatnog rata dijeli vas desetak minuta hoda. Zlatni rat poznat je po svom jedinstvenom obliku koji se pod utjecajem prirodnih elemenata stalno mijenja i jedno je od mjesta koje svakako morate posjetiti kad ste na Braču.

Obiteljski odmor – 2 djece gratis

U Family sobama i Junior Suiteu hotela Borak dvoje djece starosti do 13,99 godina može ljetovati besplatno. Doživljaj koji toplo preporučujemo je obiteljska večera na plaži u Borak Beach restoranu, uz spektakularan zalazak sunca i pogled na Zlatni rat.

Aktivan odmor

Ljubitelji tenisa na 26 će zemljanih terena obližnjeg teniskog centra moći okušati svoj forehand i backhand. Sa Zlatnog rata moći ćete se upustiti u vjetrovitu windsurfing vožnju. Otkrijte i podvodni svijet Brača uz Big Blue Diving ronilački centar kraj hotela.
Rezerviraj Bluesun Hotel Borak:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com