ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Elaphusa - Bol, otok Brač****

Bluesun hotel Elaphusa - Bol, otok Brač

Na jugu otoka Brača je njegova najprepoznatljivija vizura – plaža Zlatni rat u Bolu, mjesto koje morate posjetiti jednom u životu. Desetak minuta hoda od njega, uz plažu, nalazi se Bluesun hotel Elaphusa 4*.

   Jedan od najvećih wellness centara na Jadranu
   Blizina Zlatnog rata
   Kongresno središte

Opuštanje u Thalasso Wellnessu

Relaksirajte se u jednom od najvećih wellnessa Dalmacije - Thalasso Wellness centru. Uz čak 13 soba za tretmane, možete izabrati između velikog broja tretmana lica i tijela baziranih na blagodatima morske vode. Tu su i unutarnji i vanjski bazen, hidromasažni whirlpool, spa oaza s vodenim krevetima i grijanim ležajevima te svijet sauna.

Aktivni odmor

Brač je vrhunska destinacija za aktivne turiste – uz Elaphusu se nalazi više od 20 teniskih terena, Big Blue biciklistički centar, a cijeli je otok ispresijecan stotinama kilometara biciklističkih staza. Iznad Bola se uzdiže i najviši vrh svih jadranskih otoka, Vidova gora. A hotel ima i veliki fitness te vlastitu kuglanu.

Upoznajte autentični Brač

U hotelu dogovorite izlet u jedinstveni spomenik povijesti Brača, utočište pustinjaka iz 16. stoljeća – Pustinju Blacu. Organizirano možete i u najstarije mjesto na otoku, Škrip ili pak u misterioznu Zmajevu špilju.

Vrhunska hrana i vino

Ponosimo se svježim, domaćim i organski uzgojenim namirnicama koje pripremaju naši vrsni kuhari. U hotelu se toče prvoklasna Stina vina, koja se originalno proizvode u centru Bola, gdje se nalazi i istoimena vinarija. U antičkom ambijentu Taverne Vallum vidjet ćete kako se jela pripremaju na otvorenom kaminu. Na plaži Borak, u istoimenom restoranu, čeka vas romantična večera uz zalazak sunca iza Zlatnog rata. Opuštanje potražite u Boleru Loungeu, uz osvježavajuće piće u hladu borove šume.

Konferencije, eventi i team building

Bluesun hotel Elaphusa 4* je savršeno mjesto za vaš susret, konferenciju, događaj ili team building. Hotel nudi prostrani konferencijski centar koji obuhvaća 5 konferencijskih dvorana s ukupno više od 1000 sjedala. Najveća dvorana „Brač“ je kapaciteta 800 mjesta. Više doznajte OVDJE.
Rezerviraj Bluesun Hotel Elaphusa:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Bol se nalazi na jugu otoka Brača. Na otok se može doći automobilom ili autobusom, trajektnim linijama Split-Supetar i Makarska-Sumartin. U Blizini Bola je i Zračna luka Brač - više informacija o letovima OVDJE. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Bola te speedboatom na relaciji Split-Bol.