ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Maestral - Brela, Makarska rivijera***

Bluesun hotel Maestral - Brela, Makarska rivijera

Miran odmor u borovoj šumi, u blizini slavne plaže Punta rata, uz individualan pristup gostima koji se uvijek rado vraćaju - to je Bluesun hotel Maestral 3*.

   Lokacija na plaži uz šumu
   Blizina plaže Punta rata
   Individualan pristup gostu

Sjajna lokacija

Bluesun hotel Maestral 3* obiteljski je hotel smješten u intimi borove šume koja ga okružuje, a od plaže je udaljen dvadesetak metara. Opustiti se možete uz intiman vanjski bazen s očaravajućim pogledom na more ili na nekoj od prekrasnih obližnjih plaža po kojima su Brela nadaleko poznata.

Individualan pristup gostu

Maestral ima 69 soba za 138 gostiju što omogućava individualan pristup svakome. Ovo je jedan od razloga zašto nam se gosti rado vraćaju godinama, čak i desetljećima - uvijek je lijepo vidjeti poznata, nasmiješena lica vaših domaćina. Tome zasigurno pridonosi i polustoljetna tradicija hotela.

Blizina Punta rate

Ugledni časopisi poput Voguea i Forbesa plažu Punta rata u Brelima uvrštavali su na svoje popise najljepših hrvatskih i europskih plaža. Bluesun hotel Maestral nalazi se u njezinoj neposrednoj blizini. Sjajna plaža s raskošnim hladom borova u pozadini oduševit će svakog. Tu je i Kamen Brela, jedan od simbola ovog mjesta i atrakcija koja se često pojavljuje na turističkim „razglednicama“ iz Hrvatske.

Bogata povijest

Bluesun hotel Maestral jedan je od hotela s najbogatijom tradicijom u Dalmaciji. Po otvorenju 1965., bio je najluksuzniji hotel na Jadranu. Danas se diči bogatom poviješću i izuzetno očuvanom arhitekturom, zbog čega je proglašen zaštićenim kulturnim dobrom Republike Hrvatske. Ambijent hotela je doista jedinstven što ćete vidjeti odmah po ulasku - okruživat će vas slike doajena hrvatskog slikarstva, Vaska Lipovca i Ede Murtića.

Restorani i barovi

Uz izvrsnu hranu u hotelu. na plaži Punta rata je istoimeni a la carte restoran s odličnom ponudom kontinentalnih i mediteranskih specijaliteta. Po fine dining zalogaj možete se uputiti u restaurant Puž kraj Bluesun hotela Berulia ili SOL Mediterranean Dining kraj Bluesun hotela Soline.
Rezerviraj Bluesun Hotel Maestral:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Do Bluesun hotela Maestral lako je doći autocestom A1, osobnim automobilom ili autobusom. Vozeći iz smjera Zagreb-Split, izađite na izlazu Šestanovac ili Zagvozd. Zračna luka Split udaljena je 50-ak km. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Brela.