ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Marina - Brela, Makarska rivijera***

Bluesun hotel Marina - Brela, Makarska rivijera

U blizini plaže Punta rata potražite obiteljsku idilu u Bluesun hotelu Marina 3* u Brelima, mjestu najljepših plaža Dalmacije.

   Hotel na plaži Punta rata
   Obiteljski odmor
   Bogat animacijski program

Odmor u prirodi uz plažu

Hotel je kao stvoren za sve ljubitelje mirnog odmora u prirodi jer je okružen bujnom šumom. Udahnite svjež morski zrak aromatiziran mirisom mediteranskog zelenila i opustite se – došli ste na pravo mjesto.

Troje djece gratis

Bluesun hotel Marina omiljeno je obiteljsko odredište. Besplatno povedite čak troje djece starosti do 13,99 godina u Family sobe. Niti u jednom trenutku vam neće biti dosadno zahvaljujući cjelodnevnoj animaciji i aktivnostima koje smo vam pripremili.

Punta rata

Plaža Punta rata nebrojeno se puta našla u izborima najljepših plaža, u poznatim svjetskim medijima poput Forbesa i Voguea. Bluesun hotel Marina nalazi se stotinjak metara od Punta rate. Ovdje je i simbol mjesta, Kamen Brela, neobična stijena iz koje raste drveće i čest motiv hrvatskih turističkih razglednica.

Restorani i barovi

Uz izvrsnu hranu u hotelu. na plaži Punta rata je istoimeni a la carte restoran s odličnom ponudom kontinentalnih i mediteranskih specijaliteta. Po fine dining zalogaj možete se uputiti u restaurant Puž kraj Bluesun hotela Berulia ili SOL Mediterranean Dining kraj Bluesun hotela Soline.
Rezerviraj Bluesun Hotel Marina:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Do Bluesun hotela Marina lako je doći autocestom A1, osobnim automobilom ili autobusom. Vozeći iz smjera Zagreb-Split, izađite na izlazu Šestanovac ili Zagvozd. Zračna luka Split udaljena je 50-ak km. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Brela.