ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Soline - Brela, Makarska rivijera****

Bluesun hotel Soline - Brela, Makarska rivijera

Brela na Makarskoj rivijeri poznata su po veličanstvenim plažama u podnožju Biokova. Nekoliko minuta šetnje od Punta rate, koju je ugledni američki magazin Forbes uvrstio među 10 najljepših plaža svijeta, nalazi se Bluesun hotel Soline 4*.

   Arhitektonsko remek-djelo na plaži
   Bogata wellness i spa ponuda te vanjski i unutarnji bazeni
   A la carte restoran unutar hotela

Sobe s pogledom na more

Soline su remek-djelo arhitektonskog smjera brutalizma, izgrađen 1983. prema projektu arhitekta Julija De Luce. Arhitektonski dragulj Brela osmišljen je tako da se, gledano s mora, stapa s kamenim Biokovom u pozadini. U blizini Solina nalaze se dvije prekrasne plaže, već spomenuta Punta rata te plaža Podrače, jedna od najšarmantnijih malih plaža na Jadranu.Većina soba u hotelu Soline okrenuta je moru; dok se opuštate na balkonu, pogled na Jadransko more će vas uvijek iznova oduševljavati.

Opuštanje u Wellness centru

Moderan wellness & spa centar hotela prostire se na površini od 1400 m2, a uključuje pet soba za tretmane, saune, vodeni svijet i zonu za opuštanje. U bogatoj ponudi klasičnih i egzotičnih tretmana, te dermoterapija i medicinskih programa svatko može pronaći nešto po vlastitom ukusu.

Vrhunska hrana i vino

Bogati doručak i jednako ukusnu večeru u buffet restoranu hotela gastronomski nadopunjuje novi a la carte restoran SOL Mediterranean Dining, prepoznatljiv po inovativnosti u pripremi i prezentaciji mediteranskih jela. Kraj restorana se nalazi i novi Timun & Stina Wine bar, s ponudom najboljih vina iz sunčanih vinograda otoka Brača. Na plaži Punta rata je istoimeni a la carte restoran s odličnom ponudom kontinentalnih i mediteranskih specijaliteta, a po fine dining zalogaj možete se uputiti u restaurant Puž kraj Bluesun hotela Berulia.

Kongresi, eventi i team building

Bluesun hotel Soline poznat je i kao omiljeno odredište za organizaciju konferencija, eventa i team buildinga. U hotelu se nalaze 3 konferencijske dvorane s ukupno 300 sjedala. Više o tome doznajte OVDJE.
Rezerviraj Bluesun Hotel Soline:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Do Bluesun hotela Soline lako je doći autocestom A1, osobnim automobilom ili autobusom. Vozeći iz smjera Zagreb-Split, izađite na izlazu Šestanovac ili Zagvozd. Zračna luka Split udaljena je 50-ak km. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Brela.