ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Gratis ljetovanje za djecu u Bluesun hotelima

Želite li provesti opuštajući odmor na Jadranu a istodobno pružiti najviše svojoj djeci? Bluesun hoteli idealni su za obitelji s djecom, gdje djeca ljetuju gratis. Tu smo za sve vas koji želite svojim najmlađim članovima pružiti nezaboravan odmor na Jadranu pazeći pritom i na vaš budžet. U svojoj ponudi nudimo zabavne programe gdje se mališani mogu družiti sa svojim vršnjacima, mini klubove, dječja igrališta, bazene za djecu, igraonice, plaže pogodne za djecu te posebne popuste za najmlađe!

'Bilo joj je super, a kad je dijete zadovoljno i sretno, onda je i nama roditeljima srce puno i odmor jedino tada može biti u pravom smislu riječi odmor', piše Anne iz Njemačke na Facebook stranici Bluesun hotela Alga.

U Bluesun hotelima jedno do troje djece može odsjesti besplatno, ovisno o izabranom hotelu, smještenom na najljepšim hrvatskim plažama. Ako još k tome birate All-Inclusive uslugu, onda vam je zaista osiguran odmor bez briga. Evo u kojim vas hotelima čeka najbolji obiteljski odmor.


Bluesun hotel Neptun 3*, Tučepi   All Inclusive
   3 djece gratis
   veliki vanjski bazen

Lokacija uz samu plažu, All Inclusive usluga, sobe za do pet osoba, pregršt sadržaja za djecu, samo su neki od razloga zašto će Neptun biti prvi izbor obitelji za ljetovanje na Makarskoj rivijeri.

U Family sobe Bluesun hotela Neptun smjestiti se može do pet osoba, a čak troje djece do 13,99 godina može odsjesti besplatno. U parku između depandansi hotela nalazi se veliko dječje igralište. Vaši će najmlađi osobito uživati u dječjem dijelu velikog vanjskog bazena ili u obiteljskom druženju na plaži.

Zahvaljujući All Inclusive usluzi sve je uključeno u cijenu - obilan doručak, ukusan ručak i večera, cjelodnevna ponuda pića, zakuska popodne ili u ponoć, animacije za djecu i odrasle, glazba uživo itd.

Želim u Neptun »


Bluesun hotel Alga 4*, Tučepi   All Inclusive Light
   2 djece gratis
   
veliki vanjski bazen

U ovom hotelu, smještenom kraj plaže Tučepi, dvoje djece starosti do 13,99 godina u Superior sobama može ljetovati besplatno. Uz All Inclusive Light ponudu odmarat ćete bez briga – cjelodnevni obroci i pića su osigurani.

Znamo što osobito veseli obitelji – veliki bazeni. U Alginim vanjskim bazenima uživat će i odrasli i djeca; ležaljke i suncobrani su besplatni. Povedite svoje najmlađe i provedite nezaboravan odmor u Tučepima, poznatoj obiteljskoj destinaciji Makarske rivijere. 

Želim u Algu »


Bluesun Holiday Village Afrodita 4*, Tučepi   3 djece gratis
   lokacija na plaži
   
bogat zabavni program

Povedite do troje djece starosti do 13,99 godina u Afroditu – gratis noćenje ima dvoje djece u Superior sobama, odnosno troje djece u Family sobama.

Sobe se nalaze usred mediteranskog vrta pa vaša djeca neće trčkarati hotelskim hodnicima već ćete iz soba izlaziti u vrt. Tu su i vanjski bazen te dječji bazen, a Holiday Village je udaljen nekoliko metara od plaže.

U Afroditi se nalazi Mini club, posebno prilagođene prostorije za najmlađe. Ondje će za njih brinuti animatori; vaša će djeca uživati u onom što najviše vole, igri s vršnjacima. A vi u opuštanju uz hotelski bazen ili na plaži.

Želim u Afroditu »


Bluesun Holiday Village Bonaca 3*, Bol, otok Brač   All Inclusive
   2 djece gratis
   
vanjski bazen prilagođen djeci

U Bluesun Holiday Village-u Bonaca nećete morati brinuti o ničemu zahvaljujući All Inclusive usluzi. Pet obroka dnevno, cjelodnevna besplatna pića na pool baru, besplatni tenis i bicikli i ostali sadržaji čine Bonacu najboljim odabirom za obitelji koje žele ljetovati na otoku.

Dvoje djece do 13,99 godina starosti u obiteljskim sobama može odsjesti besplatno. Sobe su smještene u paviljone okružene mediteranskim zelenilom. Nadohvat ruke vam je vanjski bazen u kojem će jednako uživati djeca i odrasli. Animatori će dva puta dnevno brinuti da vama i djeci niti u jednom trenutku ne bude dosadno.

Želim u Bonacu »

Holiday Village Sagitta 2*/3*, Omiš  All Inclusive
  djeca do 6,99 godina gratis
  lokacija na plaži

Sagitta je kao stvorena za obiteljski odmor. Ako tražite mirno, obiteljsko ljetovanje, ovo turističko naselje kraj Omiša je pravi izbor. Prekrasna plaža nalazi se podno samog hotela. Plaža je uređena, čista, i što je mnogima važno, privatna.

Ljetovanje će vam biti mnogo opuštenije ako nećete morati brinuti o svakom obroku, plaćanju svakog pića, animacije za djecu, korištenja sportskih terena... All inclusive ponuda u Sagitti uključuje sve nabrojano.

Želim u Sagittu »