Okružen morem s tri strane, Bluesun hotel Soline se nalazi 10 minuta hoda od svjetski poznate plaže Punta rata. Savršena lokacija za vaše susrete, konferencije, događaje i team building. Hotel ima prostrani konferencijski centar, wellness & spa oazu, a la carte restoran i wine bar.

Brela, Makarska rivijera

Brela su smještena podno veličanstvenog Biokova, na uskom pojasu zemlje između planine i mora. Šećući breljanskom promenadom, prolazit ćete kraj najljepših plaža Makarske rivijere. Nema mnogo mjesta gdje možete uživati u fantastičnom pogledu na planinske vrhove dok se opuštate na plaži.

Blizina planine Biokovo omogućava posjetiteljima Brela da provode dane istražujući očaravajuću prirodu. Istraživanje vas može odvesti u obližnje povijesne gradove – organizirat ćemo vaša putovanja. A tu je i mjesto koje morate vidjeti kad ste ovdje; simbol mjesta – Kamen Brela. Dodajmo tome sjajne a la carte restorane i priča je potpuna.

Udaljenosti iz Brela:

Autocesta A1 – 20 km
Makarska – 15 km
Split – 50 km
Zračna luka Split – 70 km

Do Brela je lako doći autocestom A1.

Konferencijski centar

U hotelu se nalaze 3 konferencijske dvorane s 300 sjedala. Najveća dvorana ima kapacitet od 142 mjesta; lokacija kraj terase i staklena stijena omogućavaju dnevnom svjetlu da osvjetljava prostoriju. Ostale dvije sobe su kapaciteta 112 i 63 mjesta. Tijekom pauze opustite se u kongresnom baru. Evo i tlocrta:

Oprema

  • info desk
  • notebook računalo
  • projektor
  • platno
  • flipchart ploča
  • laserski pokazivač
  • prigušivanje svjetla do 90%
  • audio oprema
  • DVD/CD čitač
  • LCD TV

Za pauze između sastanaka ili predavanja možete odabrati posebne Coffee break menije u kojima, uz kavu i čaj, nudimo razne kombinacije slanih i slatkih zalogaja.

Organizirani izleti

Prije nego dođete u hotel možete dogovoriti razne atraktivne izlete. Ljubitelji adrenalina će uživati u zip lineu iznad Tučepa ili kanjona rijeke Cetine kraj Omiša. Za opuštenu šetnju povijesnim gradovima, posjetite Trogir ili Split. Uživate li u prirodi, Park prirode Biokovo je pravi izbor.

Hrana i vino

Brela su fantastično gastronomsko odredište koja kombinira tradicije Makarske rivijere i Zabiokovlja te vrhunske namirnice koje ovdje pronalazimo. SOL Mediterranean Dining a la carte restoran u Bluesun hotelu Soline je poznat po inovativnosti u pripremi, prezentaciji i reinterpretaciji mediteranskih jela. Stina Wine Bar je mjesto gdje možete kušati najbolja vina otoka Brača.

Wellness i bazeni

Wellness hotela Soline pruža bogat izbor wellness i spa tretmana, kao i standardnih kozmetičkih tretmana, baziranih na aromatičnom mediteranskom bilju i terapeutskim svojstvima morske soli. Za opuštanje su tu i unutarnji bazen s terasom, Bluesun pećina i hidromasažni vodopad. Tu je i nekoliko različitih vrsta sauna i vanjski bazen.

Reference

Neki od naših istaknutijih partnera su Adidas Germany, Pliva, Belupo, Johnson & Johnson, INA i Ledo. Javite nam se s upitom još danas!

Tel.: +385 1 644 2220
E-mail: [email protected]

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Supetar, otok Brač

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2