Smješten 10 minuta hoda od Zlatnog rata, Bluesun hotel Elaphusa 4* je savršeno mjesto za vaš susret, konferenciju, događaj ili team building. Hotel nudi prostrani konferencijski centar, nagrađivani wellness & spa centar, mnogo mogućnosti za sport i rekreaciju i sjajnu hranu.

Bol, otok Brač

Bol na otoku Braču jedno je od najpopularnijih hrvatskih turističkih odredišta. Slavna plaža Zlatni rat, tradicionalna mediteranska hrana i vrhunsko vino iz strmih vinograda Brača samo su neki od razloga zašto gosti vole Bol. Jedno je od najsunčanijih mjesta na obali s više od 2600 sati sunca godišnje. Mnogo mogućnosti za sport i rekreaciju te organizirani izleti razlozi su zašto ćete voljeti ovaj gradić, kao i cijeli otok.

Prometne veze:
- Katamaran ili speed boat: Bol – Split (55 min)
- Trajektne linije: Supetar – Split (50 min), Sumartin – Makarska (45 min)
- Zračna luka Brač kraj Bola (15 min)

Udaljenosti od Bola:
- Supetar – 38 km
- Sumartin – 28 km
- Zračna luka Brač – 14 km
- Split – 53 km
- Zagreb – 461 km

Konferencijski centar

Obuhvaća 5 konferencijskih dvorana. Najveća dvorana „Brač“ je kapaciteta 700 mjesta i može se podijeliti na dvije dvorane – „Brač 1“ (250 mjesta) i „Brač 2“ (300 mjesta). Dvorane Vis, Šolta i Korčula imaju dnevno svjetlo. Evo detaljnog pregleda i tlocrta:

Oprema

  • Kompletna usluga organizacije konferencija, seminara, team buildinga, tečajeva, koncerata, predstava, modnih revija
  • Sustav video-projekcije (projektori, pomična projektorska platna, plazma TV s distribucijom video signala, prigušenje svjetla do 90%)
  • Prezentacijska oprema
  • Audio sustav s 24 kanala, glasni zvučnici i različite vrste mikrofona
  • Središnje mjesto upravljanja eventom
  • Mogućnost snimanja zvuka

Za pauze između sastanaka ili predavanja možete odabrati posebne Coffee break menije u kojima, uz kavu i čaj, nudimo razne kombinacije slanih i slatkih zalogaja.

Organizirani izleti

Prije dolaska u hotel možete dogovoriti velik broj atraktivnih izleta. Istražite cijeli otok iz Bola – posjetite Pustinju Blacu – samostan iz 16. st. uklesan u stijenu, Škrip – najstarije naselje na otoku, Vidovu goru – najviši vrh jadranskih otoka.

Hrana i vino

U Bluesun hotelu Elaphusa možete doručkovati, ručati i večerati. Uz to, ne propustite doživjeti antički ambijent Elaphusine Taverne Vallum, gdje pred vama, na otvorenom kaminu, pripremaju hranu. Večera na plaži u Restoranu Plaža Borak je nezaobilazna postaja tijekom posjeta Bolu. A svaki je obrok bolji uz čašu Stina vina – organizirat ćemo vam kušanje vina i obilazak Stina vinarije u središtu mjesta.

Wellness i bazeni

Thalasso Wellness centar hotela prostire se na 4000 m2 i obuhvaća saune, vodeni svijet i zonu opuštanja. Wellness program uključuje bogat izbor tretmana baziranih na dobrobitima morske vode. Možete se opustiti i kraj vanjskog bazena, s besplatnim ležaljkama i suncobranima.

Kuglana i noćni klub

Zabavu nakon odrađenog posla možete potražiti u hotelskoj kuglani s pet traka. Izvrsna zabava za grupe! Organizirat ćemo vam večernju zabavu, izlazak u Noćni klub Ella, koji se također nalazi u sklopu hotela.

Bike centar

U Bike centru u sklopu hotela moći ćete organizirati biciklističke izlete ili jednostavno iznajmiti bicikle te sami krenuti u istraživanje okolice Bola, otočkih prirodnih ljepota i povijesnih znamenitosti. Vožnja će biti osobito ugodna na e-bikeovima.

Reference

Neki od naših istaknutijih partnera su Adidas Germany, Pliva, Belupo, Johnson & Johnson, INA i Ledo. Javite nam se s upitom još danas!

Tel.: +385 1 644 2220
E-mail: [email protected]

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Supetar, otok Brač

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2