Želite li provesti opuštajući odmor na Jadranu a istodobno pružiti najviše svojoj djeci? U Bluesun hotelima jedno do troje djece može odsjesti besplatno, ovisno o izabranom hotelu, smještenom na najljepšim hrvatskim plažama.U svojoj ponudi nudimo zabavne programe gdje se mališani mogu družiti sa svojim vršnjacima, mini klubove, dječja igrališta, bazene za djecu, igraonice, plaže pogodne za djecu te posebne popuste za najmlađe!


Bluesun hotel Neptun, Tučepi

 • All Inclusive
 • 3 djece gratis
 • veliki vanjski bazen


Lokacija uz samu plažu, All Inclusive usluga, sobe za do pet osoba, pregršt sadržaja za djecu, samo su neki od razloga zašto će Neptun biti prvi izbor obitelji za ljetovanje na Makarskoj rivijeri.

U Family sobe Bluesun hotela Neptun smjestiti se može do pet osoba, a čak troje djece do 13,99 godina može odsjesti besplatno. U parku između depandansi hotela nalazi se veliko dječje igralište. Vaši će najmlađi osobito uživati u dječjem dijelu velikog vanjskog bazena ili u obiteljskom druženju na plaži.


Zahvaljujući All Inclusive usluzi sve je uključeno u cijenu - obilan doručak, ukusan ručak i večera, cjelodnevna ponuda pića, zakuska popodne ili u ponoć, animacije za djecu i odrasle, glazba uživo itd.

Bluesun hotel Alga, Tučepi

 • All Inclusive Light
 • 2 djece gratis
 • veliki vanjski bazen


U ovom hotelu, smještenom kraj plaže Tučepi, dvoje djece starosti do 13,99 godina u Superior sobama može ljetovati besplatno. Uz All Inclusive Light ponudu odmarat ćete bez briga – cjelodnevni obroci i pića su osigurani.

Znamo što osobito veseli obitelji – veliki bazeni. U Alginim vanjskim bazenima uživat će i odrasli i djeca; ležaljke i suncobrani su besplatni. Povedite svoje najmlađe i provedite nezaboravan odmor u Tučepima, poznatoj obiteljskoj destinaciji Makarske rivijere.

Bluesun Holiday Village Afrodita, Tučepi

 • 3 djece gratis
 • lokacija na plaži
 • bogat zabavni program


Povedite do troje djece starosti do 13,99 godina u Afroditu – gratis noćenje ima dvoje djece u Superior sobama, odnosno troje djece u Family sobama.

Sobe se nalaze usred mediteranskog vrta pa vaša djeca neće trčkarati hotelskim hodnicima već ćete iz soba izlaziti u vrt. Tu su i vanjski bazen te dječji bazen, a Holiday Village je udaljen nekoliko metara od plaže.

U Afroditi se nalazi Mini club, posebno prilagođene prostorije za najmlađe. Ondje će za njih brinuti animatori; vaša će djeca uživati u onom što najviše vole, igri s vršnjacima. A vi u opuštanju uz hotelski bazen ili na plaži.

Bluesun Holiday Village Bonaca, Bol, otok Brač

 • All Inclusive
 • 2 djece gratis
 • vanjski bazen prilagođen djeci


U Bluesun Holiday Villageu Bonaca nećete morati brinuti o ničemu zahvaljujući All Inclusive usluzi. Pet obroka dnevno, cjelodnevna besplatna pića na pool baru, besplatni tenis i bicikli i ostali sadržaji čine Bonacu najboljim odabirom za obitelji koje žele ljetovati na otoku.

Dvoje djece do 13,99 godina starosti u obiteljskim sobama može odsjesti besplatno. Sobe su smještene u paviljone okružene mediteranskim zelenilom. Nadohvat ruke vam je vanjski bazen u kojem će jednako uživati djeca i odrasli. Animatori će dva puta dnevno brinuti da vama i djeci niti u jednom trenutku ne bude dosadno.

*Detaljnije uvjete za gratis ljetovanje djece po hotelima pogledajte ovdje

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Supetar, otok Brač

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2