Dobro došli na mjesto gdje ćete osjetiti razliku. Doživite mediteranski način života iz prve ruke. Osjetite komfor obnovljenih, preuređenih i osvježenih soba. Doživite nezaboravno iskustvo odmora.

Duga Bluesun tradicija kvalitete upravo je dobila novo ruho. Udobnost kakvu ste poznavali postala je još bolja. Jer, zbog vas smo renovirali sobe u čak šest hotela. Interijeri u kojima ste uživali još su šarmantniji. Ugođaj kojem ste se radovali još je inspirativniji. Odmor koji ste voljeli postao je još opušteniji.

Dođite. Osjetite razliku.

Heritage Hotel Kaštelet, Tučepi

Povijesni plemićki ljetnikovac sada ima nove sobe. Kroz promišljene boje i detalje, stvorena je simbioza tradicije s modernim. Uz nove, komforne krevete, otmjene kupaonice te upečatljive zidne slike, uživajte u jedinstvenom iskustvu mediteranskog odmora kraj plaže.

Bluesun hotel Maestral, Brela

Renovirane sobe savršeno nadopunjavaju ovo arhitektonsko remek-djelo. Prozračne i otmjene, pozivaju da iskušate i doživite potpuno iskustvo odmora. Budite prvi koji će osjetiti novi ambijent legendarnog hotela.

Bluesun hotel Elaphusa, Brač

Budite prvi koji će se diviti pogledu na Zlatni rat iz sasvim renoviranih soba, koji će uživati u udobnosti novih kreveta i eleganciji novih kupaonica. Sofisticirano uređen interijer, pun intrigantnih detalja omogućuje neponovljivo iskustvo odmora.

Bluesun hotel Soline, Brela

Iz potpuno obnovljenih soba i dalje se pruža sjajan pogled na more. A sad su tu i elegantno uređen interijer s novim, još udobnijim krevetima, novim kupaonicama te pomno odabranim namještajem. Dođite i iskusite još bolji odmor koji ispunjava.

Bluesun hotel Borak, Brač

Doživite još bolji odmor na otoku zahvaljujući renoviranim sobama Bluesun hotela Borak. I nisu to samo novi kreveti jer ljepota je u detaljima, a svaki detalj je pomno odabran kako biste se osjećali kako i zaslužujete.

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2