ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Starigrad Paklenica: gdje more ljubi planinu

Starigrad Paklenica zadivljuje svojim jedinstvenim spojem mirnoće Jadrana i divljine Velebita čiji se najljepši dio, Nacionalni park Paklenica, nalazi upravo ovdje.
Kristalno čisto more i vrhunske plaže

More u Starigrad Paklenici poznato je kao najljepše u ovom dijelu Dalmacije. Čisto i bistro more zapljuskuje plaže Camping Paklenice**** i Holiday Village-a Alana***.


Potražite osvježenje od sunčanja u najljepšem moru kraj kampa Paklenica

Tu je i jedinstvena plaža Kulina na kojoj se kupate i sunčate u sjeni srednjovjekovne Večke kule. U blizini je i plaža Jaz, koja je nedavno u cijelosti uređena.

Blizina Nacionalnog parka Paklenica i atraktivni izleti

Nacionalni park Paklenica nalazi se na samo 2 kilometra od kampa Paklenica i Holiday Village Alan. Jedan od 8 nacionalnih parkova u Hrvatskoj poznat je po veličanstvenoj prirodi i impresivnim kanjonima te mnoštvu ponude za manje i više aktivne goste.


Nacionalni park Paklenica najljepši je dio planine Velebit

U krugu od 100 km nalaze se još 3 nacionalna parka – Krka, Plitvička jezera i Kornati. Posjetite i povijesne gradove Zadar i Šibenik, provezite se u kajaku kanjonom smaragdno zelene rijeke Zrmanje i ili doživite predivne pejzaže najveće hrvatske planine Velebit.

Ako volite aktivan odmor, Starigrad Paklenica je savršen izbor


Nacionalni park Paklenica penjački je centar Hrvatske i omiljeno odredište penjača iz Europe i svijeta. Tu je i više od 150 kilometara pješačko-planinarskih staza, od laganijih edukacijskih do onih koji vode na najviše vrhove planine Velebit. I ljubitelji traila, trekkinga i brdskog biciklizma uživat će u impresivnim pejzažima.


Penjači iz cijelog svijeta posjećuju Paklenicu; najpoznatija lokacija je Anića kuk

Na teniskim terenima Holiday Village Alan iskušajte svoju vještinu u bijelom sportu ili se okušajte u stand up paddleboardingu (SUP). Zaigrajte odbojku na pijesku ili se opustite uz boćanje ili pedaline.

Mobilne kućice novi su hit, a tu je i sjajni Holiday Village Alan


Ljetovanje u kampu Paklenica u novim mobilnim kućicama iskustvo je za one koji vole slobodu koje im pruža smještaj na samoj plaži. Što više možete tražiti od života od jutarnje kave uz more, nakon koje slijedi kupanje u najčistijem moru Jadrana?


Dobar zalogaj ili ukusna kava uz plažu nakon okrepljujućeg sna - može li bolje?

Za one koji preferiraju hotelski smještaj, tu je vrhunski Holiday Village Alan sa renoviranim sobama, prekrasnim bazenom, wellness&spa ponudom te sjajnom ponudom sadržaja za aktivne goste.
Rezerviraj Camping Paklenica: