ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Extended Spring Special do -35% popusta

Bluesun Holiday Village Alan, Starigrad-Paklenica***

Nagrađivani Wellness & Spa centar

Wellness centar Bluesun Holiday Village Alan*** proteže se na 900 m2 (7 soba za tretmane). Wellness nudi saune, vodeni svijet i zonu za opuštanje te bogat izbor klasičnih i egzotičnih tretmana, među kojima se ističe autohtona velebitska aromaterapija.

Posebnost Bluesun wellness ponude otkriva se već pri prvom kontaktu, gdje posjetitelje dočekuje smirujući miris eteričnih ulja, koji diskretno i lagano opušta osjetilne zone. Posvećenost prirodnome vidljiva je u motivima interijera čiji sklad toplih boja drva, kamena i biljaka prati ljepotu primorsko- velebitskog kraja.

Poseban ugođaj Velebita daje velebitska parna sauna Aroma Grotto. U ambijentu gdje se uz blagodati prirode klijenti u potpunosti opuštaju, njeguju i revitaliziraju posebno se ističe vrhunska pažnja i stručnost terapeuta, koji filozofiju ponude ljekovitih učinaka aromaterapije i fitoterapije prilagođavaju individualnim potrebama.

Od mnogobrojnih wellness tretmana posebno izdvajamo Velebitsku aromaterapiju koja pruža osjećaj zadovoljstva putem prirodnih mirisa biljaka, no ponajviše proizvodima i tehnikama rada koji u prvi plan stavljaju naglasak na očuvanju blagostanja i zdravlja na velebitsko-mediteranski način.

Doživljaj ritma i usklađenosti potiče se kroz tehnike pokreta, a za mirne trenutke brine se opuštajuća kupka. Wellness Holiday Village Alan*** dobitnik je nagrade “Plavi cvijet” za autohtoni hrvatski wellness.

Ako ste za vrhunski wellness na velebitsko-mediteranski način nazovite naš rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pošaljite mail na reservations@bluesunhotels.com