ONLINE REZERVACIJA

Alana Beach club, Starigrad-Paklenica***

Wellness & spa

POPUNJENO ZA SEZONU 2018. 

Provjerite naše druge All Inclusive hotele:

smartline Bluesun Neptun – Tučepi, Makarska

Bluesun Resort Bonaca – Bol, Zlatni rat

Wellness centar Bluesun hotela Alan*** proteže se na 900 m2 (7 soba za tretmane). Wellness nudi saune, vodeni svijet i zonu za opuštanje te bogat izbor klasičnih i egzotičnih tretmana, među kojima se ističe autohtona velebitska aromaterapija.

Posebnost Bluesun wellness ponude otkriva se već pri prvom kontaktu, gdje posjetitelje dočekuje smirujući miris eteričnih ulja, koji diskretno i lagano opušta osjetilne zone. Posvećenost prirodnome vidljiva je u motivima interijera čiji sklad toplih boja drva, kamena i biljaka prati ljepotu primorsko- velebitskog kraja.

Poseban ugođaj Velebita daje velebitska parna sauna Aroma Grotto. U ambijentu gdje se uz blagodati prirode klijenti u potpunosti opuštaju, njeguju i revitaliziraju posebno se ističe vrhunska pažnja i stručnost terapeuta, koji filozofiju ponude ljekovitih učinaka aromaterapije i fitoterapije prilagođavaju individualnim potrebama.

Od mnogobrojnih wellness tretmana posebno izdvajamo Velebitsku aromaterapiju koja pruža osjećaj zadovoljstva putem prirodnih mirisa biljaka, no ponajviše proizvodima i tehnikama rada koji u prvi plan stavljaju naglasak na očuvanju blagostanja i zdravlja na velebitsko-mediteranski način.

Doživljaj ritma i usklađenosti potiče se kroz tehnike pokreta, a za mirne trenutke brine se opuštajuća kupka. Wellness hotela Alan*** je 2009. godine dobio nagradu “Plavi cvijet” za autohtoni hrvatski wellness.

Ako ste za vrhunski wellness na velebitsko-mediteranski način nazovite naš rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pošaljite mail na reservations@bluesunhotels.com