ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

All Inclusive - što to uopće znači?

Vjerojatno ste se mnogo puta tijekom planiranja svog ljetnog odmora susreli s engleskim pojmom koji se ustalio i u našem jeziku – 'All Inclusive'. Što znači kad vam hotel nudi 'All Inclusive' odmor?
Riječ je o vrsti odmora namijenjenoj onima koji se za vrijeme ljetovanja ne žele opterećivati ničim zato što im je sve što im je tijekom odmora potrebno, uključeno u cijenu.

Da bismo vam zorno pokazali o čemu pričamo, poslužit ćemo se trima primjerima.

Obiteljski All Inclusive odmor na Braču

All Inclusive resort Bonaca u Bolu na Braču u svojoj All Inclusive ponudi donosi 3 osnovna obroka po principu švedskog stola, ali i popodnevni snack!

All Inclusive bar na kojem se poslužuju alkoholna i bezalkoholna pića uključen je u cijenu, a otvoren je svakog dana sve do 23 sata.


Na bazenima All Inclusive resorta Bonaca uvijek je puno zanimljivih aktivnosti i razvijena animacija

U sklopu All Inclusivea u resortu Bonaca možete besplatno koristiti teniske terene na kojima se održava slavni WTA turnir u Bolu, a omogućeno vam je i gratis korištenje bicikala te sobe za vježbanje.

Rezerviraj All Inclusive Bluesun Resort Bonaca:


Bonaca je s razlogom jedan od najtraženijih smještaja za obitelji na otoku Braču.

All Inclusive na Makarskoj rivijeri

Bacili smo oko i na web stranicu Hotela Alga na plaži Tučepi pored Makarske. Ovaj hotel u svojoj ponudi za 2020. godinu ima All Inclusive. Što se u njoj konkretno nudi?

Prije svega, riječ je o cjelodnevnim obrocima – doručku, ručku, popodnevnom snacku, večeri te piću uz jelo. All Inclusive uključuje i pića u baru.


Hotel Alga na plaži Tučepi pokraj Makarske - omiljeno All Inclusive odredište za obitelji s djecom


U cijenu ljetovanja uključene su i razne aktivnosti – večernje animacije za djecu i odrasle te živa glazba. Bez dodatnog plaćanja možete koristiti i jacuzzi i whirlpool, kao i vanjski, dječji i zatvoreni bazen.

Glazba uživo, animacija djece i odraslih, sportski tereni...

Za usporedbu smo uzeli i All Inclusive hotel Neptun također u Tučepima, na jednoj od najpoznatijih plaža Makarske rivijere.

Neptun u svom All Inclusive paketu nudi također tri velika obroka, zatim kasni doručak za one koji vole duže spavati, čaj u 'engleskom stilu' oko 17 sati, snackove u bilo koje doba dana, pića u restoranu i baru kraj bazena, dvije specijalne večere, cjelotjednu animaciju za djecu i odrasle, glazbu uživo čak pet dana u tjednu...


Gosti hvale sjajnu hranu u sklopu All Inclusive usluge hotela Neptun na plaži Tučepi

Besplatan vam je i parking, a bez dodatne nadoplate možete koristiti teniske terene pored samog hotela, upisati tečaj plesa, zaigrati odbojku ili stolni tenis, rezervirati bicikle...

Ako tražite idealno mjesto za odmor s djecom, uputite se u neki od All Inclusive hotela. Praktični su i brige su vam svedene na minimum.
Željeli biste probati ljetovati na All Inclusive način? Slobodno pošaljite svoje željene datume i broj osoba na reservations@bluesunhotels.com i zatražite savjet, a dostupni smo i na broj telefona +385 1 3844 288 za najbrži mogući odgovor.