ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Elaphusa - Bol, otok Brač****

Thalasso Wellness, Bol, Brač: mjesto savršenog opuštanja

Thalasso Wellness centar Bluesun hotela Elaphusa 4* se proteže na površini od 4000 m2. Na raspolaganju su vam saune, vodeni svijet i zona za opuštanje te bogat izbor klasičnih i egzotičnih tretmana.

Blagodati morske vode

Thalasso program wellnessa koristi svježu morsku vodu jer je izrazito bogata mineralima i planktonima. Za kupke je zagrijana na temperaturu tijela, što omogućava optimalnu apsorpciju minerala. Morski aerosol pozitivno utječe na dišni sustav.

THALGO tretmani

THALGO je vodeći kozmetički brand koji koristi snažne aktivne molekule iz mora i primjenjuje ih u njezi kože. U Thalasso Wellnessu tretmanima lica oživite svoju kožu i podarite joj mladenački izgled zaglađivanjem bora.Tretmani tijela će vas opustiti masažom, pilingom, kupkama te egzotičnim ritualima, poput umatanja u svilenu kinesku masku. Tu su i naši programi mršavljenja i detoksikacije, njega nakon sunčanja, depilacija, manikura, pedikura itd.

Zona opuštanja

Na keramičkim i vodenom grijanim ležajevima u tepidariumu toplina će strujati vašim tijelom. Relaksirati se možete i u intimnim nišama pod prigušenim svjetlom ili pak u meditacijskom vrtu.

Svijet sauna

Na izbor imate velik broj sauna – rimske, turske, infracrvene, finske. Njihova temperatura varira od 37°C pa sve do 95°C.

Vodeni svijet

Opustite se u unutarnjem ili vanjskom bazenu s hidromasažnim whirlpoolom s morskom vodom - korištenje oba bazena za goste hotela je besplatno. 

Stručni djelatnici

Naši će vas recepcioneri savjetovati kod izbora tretmana ili kozmetike. Fizioterapeuti su educirani za terapijske tehnike, medicinsku i sportsku masažu, aroma-maseri za aromaterapiju i opuštajuće masaže, a tu su i kozmetičari.

Detaljniji popis tretmana te cijene pogledajte OVDJE.

Priuštite sebi i voljenoj osobi nezaboravno wellness iskustvo - bez obaveze nazovite naš rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pošaljite mail na reservations@bluesunhotels.com za više informacija.