ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

2016 Travellers' Choice nagrada za 3 Bluesun hotela

04.03.2016.

Bluesun hotelima Soline, Bonaca i Afrodita dodijeljena su priznanja TripAdvisor Travellers' Choice za 2016. godinu. Ovo je najprestižnija nagrada najvećeg portala za putovanja na svijetu, u čijoj se bazi nalazi čak 5,3 milijuna hotela, restorana i atrakcija, a vjerodostojnost mu potvrđuje gotovo 300 milijuna recenzija.
Upravo su ocjene globalne zajednice putnika ova tri hotela svrstale u sam vrh na izboru koji se održava već četrnaest godina ističući njihovu izvrsnost usluge, kvalitetu i vrijednost.

Bluesun resort Bonaca*** nadomak je dugačke bolske šetnice i na svega nekoliko minuta hoda od svjetski slavne plaže Zlatni Rat. Ovo obiteljsko odmaralište krase All Inclusive usluga, brojni zabavni sadržaji i vrhunska animacija.

Bluesun hotel Soline*** u Brelima već osvajao TripAdvisorov Certificate of Excellence. Zdanje koje nevjerojatnim arhitektonskim zahvatima savršeno prati linije brda i neprimjetno se spušta na jednu od najljepših hrvatskih plaža TripAdvisorovi su korisnici ocijenili najvišim ocjenama.

Bluesun resort Afrodita**** u Tučepima, kompleks šarmantnih vila okružen raskošnim mediteranskim raslinjem, također je osvajao Certificate of Excellence, a nova potvrda kvalitete stigla je i ovog puta od njegove milijunske zajednice korisnika i putnika.

Kvaliteta usluge Bluesun hotela smještenih na najljepšim jadranskim lokacijama prepoznata je i na Danima hrvatskog turizma 2015., na kojima je hotel Soline u kategoriji odmorišnih hotela osvojio treće mjesto, a u kategoriji najboljih wellness hotela nagrađeni su Bluesun hotel Elaphusa**** u Bolu (drugo mjesto) i Bluesun hotel Kaj**** u Mariji Bistrici (treće mjesto).