ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Ljeto u Tučepima: 3 stvari koje morate znati

Planirate ljetovanje u Tučepima, u srcu Makarske rivijere? Sviđa nam se kako razmišljate. Ako se još niste odlučili, evo zašto mi mislimo da biste trebali doći u Tučepe.
Vrijeme će vam biti odlično

Tučepi se nalaze na Makarskoj rivijeri, području koje je jedno od najsunčanijih u Hrvatskoj, s oko 2700 sati godišnje.

Ljeta su vruća i suha; kiša ponekad ne pada mjesecima, a ako i padne, obično je riječ o kratkotrajnom pljusku. Temperature su ljeti visoke – u lipnju obično do 30 stupnjeva Celzijevih, a u srpnju i kolovozu i više.


Uz tučepsku plažu je borova šuma u čijem se hladu može potražiti odmor od kupanja u smaragdnom moru

Srećom, osvježenje se uvijek može potražiti u moru, koje je dovoljno toplo da vam ne bude hladno za kupanje, a dovoljno hladno da se osvježite.

Priroda je veličanstvena

Nad Makarskom rivijerom se, kao njezina zaštitnica, nadvila planina Biokovo. Riječ je o drugom najvećem planinskom lancu u zemlji nakon Velebita.


Spoj planine i mora najčudesniji je kod skrovite plaže Nugal

Veličanstven spoj mora i planina pruža stvarno jedinstvenu atmosferu. S većine mjesta na Plaži Tučepi pruža se spektakularan pogled na Biokovo.

Osim toga, Biokovo je i vrlo popularno izletište. Riječ je o uređenom parku prirode, u kojem će nešto za sebe pronaći svi ljubitelji prirode.
Rezerviraj Bluesun Holiday Village Afrodita:
 


Bogata flora, jedinstvena fauna, tragovi ljudskog prapovijesnog života, planinarske staze, vidikovci s kojih se pruža pogled na cijelu rivijeru... Sve su to aduti kojima Biokovo privlači ljubitelje prirode.

Najduža plaža Makarske rivijere

U Tučepima se nalazi najduža plaža na cijeloj rivijeri, nazvana jednostavno – Plaža Tučepi. Četiri kilometra duga šljunčana plaža prepuna je sadržaja, u kojima će osobito uživati obitelji, ali i umirovljenici.


Ispružite se na plaži Tučepi i uživajte u životu

Tu su trampolini, vodeni tobogani i druge vrste zabave za djecu, ležaljke za starije, a oni aktivniji možda će se željeti provozati na popularnoj 'banani' ili okušati u parasailingu.

U blizini je i restoran Kaštelet u kojem se može pojesti odlična autohtona hrana. Ako ste nakon kupanja željni burgera, osladite se u Clemente's Pubu.

Rezervirajte svoje ljetovanje već danas.


Javite nam broj osoba i željeni datum dolaska bez obaveze na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com. Javit ćemo vam se povratno s posebnom ponudom u najkraćem mogućem roku.