ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Top 3 hrvatske plaže koje morate posjetiti jednom u životu

Kako trenutno ne možete ići na plažu, odlučili smo vam, barem virtualno, plažu donijeti u vaš topli dom.
Bez obzira tražite li mirni dio šljunčane plaže u Dalmaciji ili obiteljsko odmaralište usred otoka, postoji dovoljno opcija koje odgovaraju svakoj potrebi pojedinog putnika. Samo se naslonite i uživajte u videu.

I samo zapamtite, vrijeme leti, uskoro ćete opet putovati. Do tada, ostanite pozitivni i nadahnuti. Čekat će vas vaše mjesto dobre energije.

Uvijek se hvalimo hrvatskim prirodnim čudima i zapravo nam ne možete zamjeriti, ali kako odabrati najbolju plažu u Hrvatskoj? Čista voda, zapanjujuće okruženje, pjenušavo jadransko plavetnilo, preko 1000 otoka koji se protežu na 6000 kilometara hrvatske obale. Da, teško je odabrati najbolju plažu, ali evo popisa najboljih 3 plaža kako biste znatno olakšali svoju odluku u budućnosti.

1. Plaža Zlatni rat


U Bolu na otoku Braču nalazi se plaža koja je godinama simbol hrvatskog turizma. Jedinstvena je u svijetu po svom obliku, Zlatni rat postao je nezaobilazno odredište svakog turista koji boravi na trećem najvećem hrvatskom otoku. Njegova se ljepota najbolje vidi odozgo, a uživanje na plaži s malim bijelim šljunkom, s bogatom hladovinom u pozadini, iskustvo je koje ne smijete propustiti.

Gdje odsjesti u Bolu?
☼ Bluesun Hotel Elaphusa
☼ Bluesun Resort Bonaca
☼ Bluesun Hotel Borak

2. Plaža Punta rataPlaža Punta rata smještena je u Brelima, jednom od omiljenih ljetnih odredišta na Jadranu u podnožju Biokova, na Makarskoj rivijeri. Lako bi ta plaža mogla postati vaše buduće odredište za odmor. Ali upozoravamo vas već sada, mogli biste se zaljubiti u nju. Plaža Punta Rata proglašena je najljepšom plažom u Europi od strane Forbesa još 2004. godine, a popularni portal European Best Destinations proglasio ju je jednom od najljepših europskih plaža 11 godina kasnije.

↪ Gdje odsjesti u Brelima?
Bluesun Hotel Soline
☼ Bluesun Hotel Berulia
☼ Bluesun Hotel Maestral
☼ Bluesun Hotel Marina

3. Plaža Tučepi


Tučepi se nalaze u Makarskoj, koje je jedno od najsunčanijih mjesta u Hrvatskoj. Vaše idealno osvježenje uvijek se može naći u kristalno čistom moru. Plaža Tučepi najduža je plaža Makarske rivijere. Savršena je za obiteljski odmor, djecu i umirovljenike zbog obilja zabavnih i sportskih sadržaja.

↪ Gdje odsjesti u Tučepima?
☼ Bluesun Hotel Alga
☼ Bluesun Resort Afrodita
☼ Bluesun All-Inclusive Neptun


Nadamo se da smo vam uspjeli pažnju barem na kratko skrenuti od trenutne situacije. Ostanimo pozitivni i nadahnuti. Uskoro će se svijet ponovno vratiti u normalu i tada ćete uživati na jednoj od spomenutih plaža.

reservations@bluesunhotels.com