[BVG vrijedi do 1.4.2022.]

Bluesun Vacation Guarantee cjeloviti je program kojim vam osiguravamo potpuno sigurno ljetovanje. Počevši od njegova planiranja pa sve do dolaska i odmora uz najljepše hrvatske plaže. Program obuhvaća 7 pogodnosti zahvaljujući kojima ćete bezbrižno krojiti planove za sljedeći odmor.

1. Fleksibilno otkazivanje

Svjesni smo da je pandemija COVID-19 učinila vaše planiranje putovanja i odmora izazovnim, zbog toga imate pravo rezervaciju otkazati besplatno*, do 48 sati prije zakazanog dolaska.

  • jednostavnije planiranje odmora
  • sigurna rezervacija
  • potpuno jamstvo povrata novca

*navedeno vrijedi samo za standard cijenu

2. Zdravstveni i sigurnosni standardi

Bluesun Vacation Guarantee osigurava najviše zdravstvene i sigurnosne standarde. Uzimajući u obzir zdravlje naših gostiju, zaposlenika i poslovnih partnera, te u suradnji sa stručnjacima, pripremili smo se za rad naših hotela u uvjetima pandemije COVID-19.

  • posvećenost čistoći
  • stručni sigurnosni postupci
  • pridržavanje svih potrebnih protokola

3. Direktni kontakt

Predani smo tome da vam tijekom planiranja odmora i dolaska u naš hotel pružamo direktnu podršku. Bilo da nas želite kontaktirati e-mailom, telefonski, putem društvenih mreža ili web chata na našem webu, tu smo za vas.

4. Dining Experience

Svaki Bluesun hotel i à la carte restoran u našim destinacijama nudi siguran Dining Experience:

  • pridržavanje svih zdravstvenih i higijenskih protokola
  • lako održavanje preporučene distance na terasama restorana

5. Job Loss Promise

Bluesun Vacation Guarantee vam u slučaju gubitka posla osigurava puni povrat novca za već izvršenu direktnu rezervaciju. Uz to vam jamčimo da će vaša rezervacija ostati ista i za sljedeću godinu - ista cijena, isti datum i isti uvjeti. Samo trebate kontaktirati naš rezervacijski centar na [email protected] i priložiti odgovarajući dokument o prestanku stalnog radnog odnosa u roku od mjesec dana prije vašeg dolaska u Bluesun Hotels & Resorts.

6. Online Quick Check-in

Kako biste svoj odmor započeli sigurno, osigurali smo Vam beskontaktni check-in. Brz je i jednostavan – poveznicu ćemo vam poslati na mail, a nakon što unesete sve potrebne podatke, po dolasku u hotel ćete samo preuzeti ključ svoje sobe. Takvim osiguravanjem minimalnog kontakta i izbjegavanjem gužve na recepciji, potvrđujemo svoju predanost najvišim sigurnosno-zdravstvenim standardima.

7. Organizirani COVID testovi

Za naše goste organiziramo RAT (ANTIGEN) i PCR testiranja na COVID-19 u Brelima, Tučepima, Bolu, Supetru. Cijena PCR testa je 560 kn, a cijena RAT (ANTIGEN) testa je 200 kn. U slučaju pozitivnog rezultata testiranja, ne brinite - naši su djelatnici educirani, a naši protokoli za takve situacije pomno razrađeni.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se direktno obratite. Tu smo za vas prilikom svakog vašeg koraka planiranja odmora. Zajedničkim snagama se možemo vratiti u "staro normalno" i uživati na najljepšim plažama jadranske obale.

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2