ONLINE REZERVACIJA

Hotel Alga****, Tučepi - posebna ponuda za 5. mjesec

U zagrljaju Jadrana i Biokova
Kad boravite u Bluesun hotelu Alga****, u svakom trenutku ste na par koraka od prekrasne 4 km dugačke plaže Tučepi, a kad god pogledate iza sebe, zadivit će vas i nadahnuti veličanstvena planina Biokovo sa svoja 1762 m visine samo 5 km od mora!

Provjerite cijene i raspoloživost »

Čak 4 vanjska bazena i 1 unutarnji
Raskošna bazenska terasa ima čak 4 vanjska bazena, uključujući jedan posebno za najmlađu djecu. Tu su i bezbrojne ležaljke koje vas pozivaju na sunčanje, a kad poželite osvježenje, tu su kokteli i ostala pića s pool bara.

Provjerite cijene i raspoloživost »

3 restorana i 3 bara u sklopu hotela
Dan započnite doručkom na novoizgrađenoj terasi restorana tik uz šetnicu i more, a nastavite kavom u lobby baru i koktelom uz bazen. Vrhunsku ponudu mediteranske kuhinje i grill mesnih specijaliteta naći ćete u à la carte restoranu Kaštelet, a pored njega su i nova pivnica te beach bar.

Provjerite cijene i raspoloživost »

Zabava i aktivni odmor
Bluesun hotel Alga**** pruža vrhunske uvjete za odličnu zabavu - animacijski tim trudi se začiniti vaš dan zanimljivim aktivnostima i igrama, tenis i ostale sportove možete zaigrati u Sportskom centru Slatina, a u ponudi su i brojni izleti s kojima možete upoznati Dalmaciju s vodičem.

Provjerite cijene i raspoloživost »

Rezervirajte Bluesun hotel Alga**** u predsezoni, pod ugodno toplim dalmatinskim suncem i bez ljetnih gužvi!

Rezervirajte online ili kontaktirajte Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili na e-mail reservations@bluesunhotels.com

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

* 
* 
*