ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

First Minute 2020, uštedite do 20%

Restorani i barovi

Gdje u Tučepima pojesti izvrstan obrok i popiti vrhunsku kapljicu na terasi kraj mora?RESTORAN KAŠTELET


Restoran Kaštelet cijenit ćete zbog ugodnog ambijenta i kvalitetne hrane, u kojoj ćete uživati uz pogled na more s terase ove barokne zgrade iz 18. stoljeća.

Kaštelet ima prekrasan atrij te terasu okruženu mediteranskim drvećem. Poslužuje a la carte jela dalmatinske i mediteranske kuhinje, uz fokus na svježoj ribi, plodovima mora i domaćem povrću.

Bivši ljetnikovac don Klementa Grubišića izgrađen je od klesanog kamena, a i danas se na pročelju zgrade može vidjeti uklesan grb plemenite obitelji Grubišić.

Restoran Kaštelet
Adresa: Dračevice 37, 21325 Tučepi
Telefon: +385 21 601 202HYGGE BAR


Uz tučepsku šetnicu, u okruženju mediteranskog zelenila, popijte najbolje koktele i druga kreativna osvježavajuća pića u moderno uređenom Hygge baru.

Inspiriran skandinavskim životnim stilom koji prije svega cijeni ugodu i udobnost, u intimnoj i toploj atmosferi Hygge bara osjećat ćete se kao kod kuće.

Hygge Bar
Adresa: Dračevice 35, 21325 Tučepi
Telefon: +385 601 202CLEMENTE'S PUB


U dobroj tradiciji pravih pubova, u Clemente's Pubu na tučepskoj šetnici kucnut ćete se s prijateljima ili partnerom čašom hladnog lokalnog piva, uz koju najbolje idu sočan burger i hrskavi krumpirići.

Pub svojim imenom odaje počast don Klementu Grubišiću, graditelju susjednog hotela Kaštelet, koji je još prije tri stoljeća znao cijeniti ovu sjajnu lokaciju uz more.

Clemente's Pub
Adresa: Dračevice 35, 21325 Tučepi
Telefon: +385 21 601 202