ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Dašak hotelskog doživljaja i u vašem domu!

Kako postići ugođaj luksuznog hotela kod kuće? Ponekad je najbolji dio putovanja uživanje u ugodnoj i elegantnoj hotelskoj sobi daleko od kuće. Kako trenutačno ne možemo putovati, odlučili smo vam dati nekoliko savjeta kako svoj dom pretvoriti u luksuzni hotel u kojem ćete svakodnevno uživati u 5* usluzi. Bez obzira na budžet, raskošan način života možete postići uz nekoliko koraka i kod kuće, evo kako...

Pogled od milijun dolara

Udobna spavaća soba definitivno je ključna za savršeno opuštanje. Vaša soba je mjesto gdje se odmarate nakon dugog radnog dana i prvo što vidite ujutro kada se probudite, zato bi upravo ta soba trebala biti vaše utočište i oaza mira. Namjestite udobne jastuke, zategnite posteljinu i poklonite sebi dašak luksuza u vašoj sobi. Stavite, baš kao u hotelima s pet zvjezdica, malu čokoladicu na dekorativni jastučić koja će vas razveseliti prije spavanja.

Na noćnom ormariću ostavite svoju najdražu knjigu i lampu zbog ugođaja. Ispod kreveta neka uvijek budu vaše mekane i udobne papuče spremne. Ukoliko imate balkon, slobodno ga uredite. Drveni stolić i vaše najdraže cvijeće će širiti pozitivnu energiju. Ukoliko se želite sunčati, samo stavite madrac za vježbanje na dno i uživajte u prvim zrakama sunca. Uz puno mašte će te osjetiti i lagani morski povjetarac i čuti valove koji dolaze k vama, baš kao da ste u Superior sobi Bluesun hotela Berulia 5*.

Pretvorite kupaonicu u svoj privatni wellness centar

Vaša hotelska kupaonica uvijek izgleda čisto i svježe da je gotovo ne želite koristiti, jel da? Iznenada vidite svu kozmetiku, masku za opuštanje** i otkrijete mjehuriće za kupku, pa se odlučite ipak je koristiti unatoč tome što ćete savršenu sliku privremeno morat pokvariti?

Stakleni zatvoreni tuš s mlazovima i masažna kada, velika osvijetljena ogledala, raskošna ponuda sapuna i mirisa, mekani ručnici, ogrtač od pamuka vrhunske kvalitete, udobne papuče... sve su to odlike vrhunskog hotela, međutim možete i dašak tog luksuza jednostavno prenijeti u vašu kupaonicu.

Upalite mirisne svijeće, pustite si pjenušavu kupku cvjetno-voćnog mirisa, obogaćenu biljnim uljem badema i eteričnim uljem divlje lavande koja njeguje i čisti kožu bez isušivanja, dok istovremeno opušta svojim ugodnim mediteranskim mirisom. Ne zaboravite na vrata objesiti znak "Ne uznemiravaj", čisto da vas podsjeti da ste u luksuznom hotelu, zvan vaš dom.

Stvorite wellness doživljaj unutar vlastitog doma uz Hildegard prirodnu kozmetiku koju koristimo i u našim Bluesun hotelima. Razbudite svoja osjetila hranjivim peelingom i pjenušavom mirisnom kupkom, te dozvolite mašti da vas odvede na putovanje obalama Jadranskoga mora. Iznenadite svog partnera/partnericu vrhunskim wellness doživljajem, posvetite si trenutak nježnosti dok laganim i senzualnim pokretima umasirate peeling na cijelo tijelo.

Uzmite peeling za tijelo na bazi morske soli, biljnog ulja badema i latica ljekovitoga nevena koji odstranjuje površinski sloj epitela, te kožu čini glatkom, zdravom i blistavom. Preporučujemo da si natočite koju čašu našeg vrhunskog bračkog Stina vina i da se prepustite uživanju i morskom maštanju.

Uživajte za svojim šankom uz vrhunsko vino

Kada vam misli odlutaju prema moru i vinogradima, onda se sigurno sjetite bračkog kamena ispod kojeg se krije škrta zemlja puna plodova. Od kamena do vinograda, od grozda do kapljice, od tradicije do kućne inspiracije. Na okomitim stijenama, 500 metara iznad mora, se radi vrhunsko bračko vino koje s ponosom nosi ime Stina.
Svojom pričom potiče da i mi nešto ispričamo ili naslikamo na njezinoj bijeloj etiketi koja podsjeća na brački kamen. Obogatite svoj kućni vinski podrum Stina vinima s otoka Brača i uz #stinavino ostavite svoje remek djelo na boci zabilježeno na Instagramu Stina vina. Budi prijatelj i pokloni sebi dragim ljudima kvalitetnu kapljicu crnog ili bijelog vina, jer prijateljstvo je kao vino, što starije, to bolje.

Rekreacija doma skoro kao u najbolje opremljenom fitness centru hotela

Svi luksuzni hoteli imaju bazen, saunu i teretanu. Ako vam budžet ne predstavlja problem, razmislite o postavljanju vaše privatne saune ili bazena u dvorištu. Ovo bi bio savršen način da se odmarate na kraju napornog dana! Međutim, ako to nije moguće, onda razmislite o kućnoj teretani. Već traka za trčanje ispred televizora može biti vaš ispušni ventil. Također biste mogli stvoriti prostor u kojem možete meditirati i/ili vježbati. Dodajte svijeće, udobne jastuke i meku prostirku za istezanje ili meditaciju, jer u zdravom tijelu, zdrav duh!

Odličan hotel je idealno utočište za opuštanje - jedno mjesto na koje ste naumili potrošiti svoj novac kako biste se odmorili u potpunosti. Zašto ne biste potrošili trenutno dio novca stvarajući luksuz u vlastitom domu? Ulažete u svoju oazu mira gdje ste svaki dan, a ne samo jedan tjedan u godini.

Za sve detaljne informacije o odmoru u luksuznim hotelima, javite se na reservations@bluesunhotels.com.