ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Extended Spring Special do -35% popusta

Wellness & spa

Bluesun odredišta nude oaze opuštanja kroz sofisticirane interijere, tematske programe i vrsne timove stručnjaka u wellness & spa centrima u 4 Bluesun destinacije.

Idealno vrijeme za odlazak u wellness & spa hotel je kada se želite nagraditi ili odmoriti, ili jednostavno kada želite uživati.

Bluesun wellness & spa hoteli su:

Bluesun hotel Elaphusa**** u Bolu

Smješten iznad glasovite plaže Zlatni rat, Thalasso wellness Bluesun hotela Elaphusa****, koji zauzima više od 4000 m2 otvorenog i zatvorenog prostora, spada među najveće wellness centre na Jadranu.

Na raspolaganju su niz bazena i whirlpoola s morskom vodom kao i tretmani koji se temelje na sastojcima iz mora. Koristeći prirodne sastojke iz neposredne okoline, Thalasso wellness Bluesun hotela Elaphusa**** uvodi u čaroban svijet talasoterapije koja je ujedno postala zaštitni znak te wellness & spa destinacije.

Bluesun hotel Soline**** u Brelima

Na više od 1500 m2 wellness & spa prostora, svaki detalj posvećen je upravo udobnosti, poput intime interijera sofisticirana dizajna, okućnice mediteranskog vrta i originalne špilje koja spaja unutrašnji i vanjski bazen, te pruža jedinstven i autentičan doživljaj kao da boravite u skrivenim morskim dubinama Jadrana. Uz hidromasažne mlaznice i slapove te naizmjeničnim promjenama boja, Bluesunova špilja terapeutski djeluje na sklad duha i tijela.

Bluesun hotel Kaj**** u Mariji Bistrici

Intima i sklad oaze veličine do 400 m2 posjetitelje priprema za opuštanje i potpunu obnovu. Osjećaj poput onoga kao da je vrijeme stalo preplavljuje vas i dovoljno je samo nekoliko sati kako bi se probudila poletnost i životni elan potreban za povratak u svakodnevicu. Preporučujemo kao poludnevni i dnevni bijeg iz grada.
Osim široke lepeze aromaterapijskog, dermaterapijskog i thalasso programa, posebno se ističe program ritualnog kupanja u parnoj sauni kao priprema za individualne tretmane tijela.

Bluesun Holiday Village Alan*** u Starigradu Paklenici

Posebnost Bluesun wellness & spa od 800 m2 u Bluesun Holiday Village Alan*** je u posvećenosti prirodnome, a vidljiva je u motivima interijera čiji sklad toplih boja drva, kamena i biljaka prati ljepotu primorsko-velebitskog kraja. Stručni tim terapeuta se pomno, ali diskretno brine o svim elementima usluge potrebnim za duhovno-emotivni i fizički doživljaj.

Posebni ugođaj Velebita daje velebitska parna sauna Aroma Grotto. U ambijentu gdje se uz blagodati gosti u potpunosti opuštaju i njeguju posebno se ističe stručnost terapeuta, koji filozofiju ponude ljekovitih učinaka aromaterapije i fitoterapije prilagođavaju individualnim potrebama.

Wellness centar Holiday Village Alan*** je u 2009. godini proglašen najboljim autohtonim wellnessom u Hrvatskoj (Plavi cvijet, 2009.).

Bazeni

Svi naši hoteli na moru imaju vanjske bazene ili osiguran pristup bazenu.

Hoteli s unutrašnjim bazenima: