ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Brela: 7 razloga zašto ih posjetiti

Brela su omiljeno jadransko ljetovalište podno Biokova, na Makarskoj rivijeri, koje bi ovog ljeta lako moglo postati vaše odredište za odmor.
Zašto smatramo da biste trebali odabrati Brela? Dosjetili smo se ovih 7 razloga.

1. Plaže

Iako je mjesto relativno malo, krasi ga čak šest kilometara šljunčanih plaža. Najpoznatija od njih je Punta Rata, koju je ugledni Forbes 2004. godine proglasio najljepšom plažom Europe, a popularni portal European Best Destinations 11 godina kasnije jednom od najljepših europskih plaža. Tu su i 'skrivena' plaža Vruja, do koje se najlakše dolazi brodićem te obiteljska plaža Berulia kraj istoimenog hotela


Plaže u Brelima se često nađu u izborima najboljih svjetskih plaža

2. Kamen Brela

Najprepoznatljiviji simbol ovog područja je Kamen Brela. Riječ je o stijeni na zapadnom kraju Punta Rata, koja je postala obavezno odredište svih koji se nađu u blizini. Kamen Brela nije obična beživotna stijena; iz nje, kao iz ničega, izranja mediteransko drveće i tvori omiljen fotografski motiv.


Kamen Brela - simbol Brela

3. Hrana

Kao i ostatak Dalmacije, Brela su poznata po autentičnoj i svježoj mediteranskoj hrani. Tog jutra ulovljene ribe s roštilja (Dalmatinci roštilj zovu gradele), hobotnice pod pekom (posebnom glinenom posudom sa željeznim poklopcem koja se stavlja ispod drvenog žara), domaće maslinovo ulje, izvsno vino... Uživat ćete.


Zdrava mediteranska hrana

4. Odlični hoteli

Iako malo mjesto, Brela su dom odličnim hotelima. Izdvojili bismo Hotel Soline, Hotel Berulia, Hotel Maestral i Hotel Marinu. Savršeni za obiteljsko ljetovanje, ali i za parove koji žele provesti odmor u mirnom mjestu.


Bluesun hotel Soline, Brela

Rezerviraj Bluesun Hotel Soline:
5.Aktivni odmor

Iako su Brela mirno mjesto, to ne znači da nedostaje aktivnosti. Svaki ljubitelj aktivnog odmora na Makarskoj rivijeri će naprosto uživati – moći ćete se voziti biciklom po označenim biciklističkim rutama, igrati tenis, odbojku, vaterpolo, uzeti tečaj jedrenja ili ronjenja, iznajmiti jet ski, okušati se u paragladingu, planinariti po Biokovu...


Aktivni odmor u Brelima

6. Biokovo

U blizini Brela nalazi se Park prirode Biokovo. Osim prirodnih ljepota i spektakularnih vidikovaca, u Parku se nalaze i brojni tragovi nekadašnjeg suživota čovjeka i planine, a na vrhu planine Svetom Juri je i istoimena crkva. Samo nemojte napraviti grešku koju mnogi rade – otići nepripremljeni. Obujte se primjereno i uzmite dovoljne količine vode. I ne skrećite s puta.


Planina Biokovo - Makarska rivijera

7. Izleti

Kako se nalaze na odličnoj lokaciji, iz Brela se možete otisnuti na izlete u okolna mjesta - Dubrovnik, Split, Trogir, Mostar. Jako zanimljiv izlet nudi vam se organizirano iz Hotela Soline – safari s divljim konjima u Livanjskom polju u Bosni i Hercegovini. Naša je topla preporuka da odvojite vrijeme da upoznate ove veličanstvene životinje.
Provjerite cijene i raspoloživost Bluesun hotela Soline u Brelima već sada i rezervirajte svoje ljetovanje što brže i odbrojavajte dane do godišnjeg. Za sve informacije i rezervacije smještaja nazovite +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com.