ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Vrijeme u Brelima

Kada posjetiti Brela, atraktivno mjestašce na Makarskoj rivijeri? Otkrivamo u koje ćete se doba godine ovdje najbolje osjećati.
Proljeće - sunčano i ugodno

Makarska rivijera nalazi se u jednom od najsunčanijih hrvatskih podneblja. Na šezdesetak kilometara rivijere sunce se 'otkriva' oko 2700 sati godišnje, što je odlična vijest za turiste.

Proljeće je na rivijeri, kao i u cijeloj Dalmaciji, uglavnom sunčano i toplo. U travnju i svibnju u Brelima bi najviše mogli uživati ljubitelji aktivnog turizma.


Obiđite biciklom obronke Biokova i divite se veličanstvenim pogledima

Temperature se tada kreću uglavnom između 15 i 25 stupnjeva Celzijevih, što je savršeno za bicikliranje, planinarenje ili trčanje traila po obroncima Biokova, bez da brinete o tome hoće li tog dana biti prevruće za jače fizičke aktivnosti.

Ljeto - idealno za sunčanje i kupanje

U lipnju dolaze prave ljetne temperature i živa se u termometru uglavnom penje do 30 stupnjeva, što je još uvijek prihvatljivo za aktivne turiste, osobito ako dođu početkom mjeseca.


Sunčanje i kupanje ljeti je najbolja aktivnost


Što se više bliži srpanj, sunce sve više ide na ruku onima koji više uživaju u relaksiranom odmoru, sunčanju i kupanju, a aktivnostima se najmudrije baviti rano ujutro.
Rezerviraj Bluesun Hotel Soline:
Srpanj i kolovoz u Brelima su vrući i sunčani. Ako vam je namjera dobro pocrniti, izležavati se na plaži ili kraj hotelskog bazena i, jednostavno – uživati u ljetnom odmoru bez stresa, ovo su mjeseci za vas. More je toplo, a hlad borovih šuma postaje utočište.

Jesen - predivna priroda i puno sunca

Rujan, mjesec u kojem kalendarski počinje jesen, i dalje je topao i uglavnom sunčan. Po temperaturama ga možemo usporediti s lipnjem, a veliki plus je i što priroda polako prelazi u jesenji 'mod' i postaje još atraktivnija.

Aktivni turisti opet dolaze na svoje – a kako polako ulazimo u posezonu, može se i uštedjeti kod traženja smještaja. Općenito, jesen u Brelima i Dalmaciji je uglavnom topla i još uvijek prilično sunčana.


Aktivni turisti na svoje dolaze u proljeće i jesen, kad padnu i temperature i cijene hotelskog smještaja


S listopadom temperature polako ponovo padaju na razine idealne za aktivne turiste. Studeni je usporediv s travnjem - temperature su još uvijek ugodne za boravak na otvorenom, a sunčani dani i dalje nisu rijetkost.

Ovisno o vašim preferencijama, odabrat ćete kada je pravo vrijeme da dođete u Brela. Bez obzira kad to bilo, smještaj je najmudrije rezervirati već danas.


Svoj željeni datum dolaska, u proljeće, ljeto ili jesen, javite nam bez obaveze na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com. Poslat ćemo vam posebnu ponudu u najkraćem mogućem roku.