Nezaboravno ljetovanje uvijek pamtimo i po tome koliko smo dobro jeli. Uspomene neizostavno vežemo uz mirise i okuse – mediteranski specijaliteti, aromatično začinsko bilje, primamljive note domaćeg vina.

SOL Mediterranean Dining

A la carte restoran u Brelima prepoznatljiv je po inovativnosti u pripremi i prezentaciji mediteranskih jela. Fine dining koji se oslanja na autohtone, lokalno uzgojne namirnice.

Adresa: Trg Gospe od Karmela 1, 21322 Brela

Restoran Puž

Dovedite obitelj i prijatelje na terasu s pogledom na najintimniju breljansku plažu, podno hotela Berulia. Dočekat će vas chef Goran Staničić, pravi kulinarski genijalac. Odrastao uz more, chef Staničić u dušu poznaje cijelu Makarsku rivijeru i neizmjerno poštuje lokalne namirnice iz kojih stvara haute cuisine - slana i slatka remek-djela.

Adresa: Frankopanska 66, 21322 Brela

Restoran Punta rata

Teško je zamisliti nešto bolje od uživanja u ukusnoj hrani nakon što ste proveli vrijeme na jednoj od najljepših hrvatskih plaža, svjetski poznatoj Punta rati. Odličan izbor lokalnih sireva, steakovi i druga izvrsna jela poput svježe ribe ili škampa na buzaru, najjači su adut restorana.

Adresa: Trg Alojzija Stepinca 80, 21322 Brela

Kaštelet Restaurant & Bar

Voljet ćete ga zbog ugodnog ambijenta i izvrsne hrane iz kuhinje chefa Ivana Ursića, u kojoj ćete uživati uz pogled na more s terase baroknog ljetnikovca iz 18. stoljeća u kojem su se odmarali europski aristokrati.

Adresa: Dračevice 37, 21325 Tučepi

Restoran Plaža Borak

U opuštenom ambijentu a la carte restorana Plaža Borak, smještenom ispod bolske šetnice, uživajte u izvrsnim mediteranskim jelima i delicijama s roštilja iz kuhinje chefa Kristijana Jurića. Zaštitni znak restorana je spektakularan pogled na Zlatni rat, a poseban doživljaj je večera na plaži na kojoj se restoran nalazi, pod zvijezdama i uz živu glazbu.

Adresa: Put Zlatnog Rata 1, 21420 Bol

Taverna Vallum

U Taverni Vallum pronaći ćete posvetu iskonskom otoku Braču – od jedinstvenog uređenja do načina na koji chef Nikola Marinelić priprema hranu. Večera se kuha pred vama, a mirisi se šire tavernom - jednom kad kušate svježu ribu ili janjetinu s otvorenog kamina, uvijek ćete se rado vraćati.

Adresa: Put Zlatnog Rata 46, 21420 Bol

Konoba Batela

U opuštenom ambijentu dalmatinske konobe uživat ćete u tradicionalnim okusima Mediterana. Višestoljetna tradicija podvelebitskog kraja ovdje se najbolje ogleda na tanjuru. Meso s zelenih velebitskih pašnjaka, riba i slavne starigradske dagnje koje nam je podarilo more, lokalno uzgojeno povrće i domaći sirevi - izbor je vaš.

Adresa: Dr. Franje Tuđmana 14, 23244 Starigrad-Paklenica

Kako do Dine Around at Bluesun?

U našem rezervacijskom sustavu odaberite posebnu Dine around opciju.
Kad stignete u destinaciju, dan prije večere* do 18 h napravite rezervaciju na recepciji hotela. Dobit ćete vaučer s kojim dolazite u restoran.
Dine Around ponudu možete iskoristiti u bilo kojem od navedenih restorana**, bez obzira u kojoj ste destinaciji odsjeli.
Cijena nadoplate za Dine Around je 38 € dnevno (po osobi) za goste s polupansionom ili punim pansionom, a 50 € dnevno (po osobi) za goste s bed & breakfast uslugom.

*Večera se poslužuje iza 18 h. U cijenu programa nije uključeno piće.
**U Restoranu Plaža Borak u ribljem meniju nije dostupna oborita riba.

Kontaktirajte nas za prilagođenu ponudu

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

Bol, otok Brač

Brela, Makarska rivijera

Tučepi, Makarska rivijera

Starigrad-Paklenica

Sve destinacije

Kada dolazite u Bluesun?

Koga dovodite u Bluesun?

Obitelj

Grupa

Par

Samci

Koga dovodite u Bluesun?

Odrasli

- +

Djeca

- +

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Posebne Ponude Otkrijte smještaj Otkrijte destinacije Otkrijte iskustvo Otkrijte Bluesun
phone

Nazovite nas

Ostvarite ekskluzivan pristup posebnim cijenama soba u hrvatskim hotelima na plaži

Uštedite sate klikanja po internetu

Molimo unesite valjanu e-mail adresu!

Zahvaljujemo na vašem interesu za Bluesun Hotels & Resorts Hrvatska

Ovo polje je obavezno

spinner1 spinner2