ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Najbolji restoran u Supetru

Samo tri kilometra od Supetra, u blizini ceste prema Sutivanu, smjestio se možda i najbolji restoran otoka Brača – Grill Garden. Prekrasna bijela građevina usred zelenila pravi je mali rajski vrt za ljubitelje dobre hrane, mediteranskih okusa i ukusnog vina.

Mediteranska je kuhinja najzdravija na svijetu. Mnogo povrća, ribe, domaćeg maslinovog ulja i drugi zdravi sastojci njena su karakteristika.No, to ne znači da su Dalmatinci zaboravili kako je ukusna hrana s roštilja. Ili, kako ga lokalno stanovništvo naziva, gradela.

Restoran Grill Garden, Supetar na otoku Braču

Grill Garden savršen je spoj prirode i gastronomskog središta otoka, lagane zdrave prehrane i jakih okusa mesa upravo skinutog s vrućeg, zadimljenog roštilja. Ovdje sami rade svoje maslinovo ulje i uzgajaju vlastito povrće koje vam poslužuju. Meso i riba lokalno su ulovljeni i uzgojeni. I to se sve vidi na tanjuru. Bilo da ste mesni tip pa želite kušati tartarski biftek ili ribeye steak ili više naginjete rižotu od škampa i filetu ribe s povrćem, u Grill Gardenu imaju nešto za zadovoljenje svačijeg ukusa.

Naš steak od tune bio je sočan, salata od hobotnice puna okusa, a plata sa sirom za prste polizati. Sve smo zalili izvrsnim domaćim vinom po preporuci domaćina. Ono što nas je posebno oduševilo je terasa okružena maslinovim drvećem, s pogledom na more. Nakon hrane, ostalo nam je samo da zadovoljno uzdahnemo, naslonimo se i uživamo u zalasku sunca.

Grill Garden ima naše najtoplije preporuke. Ako tražite najbolji restoran u Supetru i na Braču, ovo je naš pobjednički kandidat.

Kušajte vrhunsku mediteransku hranu na odličnoj lokaciji u Sutivanu na otoku Braču. Za sve rezervacije stola nazovite ☎ +385 91 612 7117