ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Grill Garden - najbolji restoran u Supetru

Samo tri kilometra od Supetra, u blizini ceste prema Sutivanu, smjestio se možda i najbolji restoran otoka Brača – Grill Garden.
Prekrasna bijela građevina usred zelenila pravi je mali rajski vrt za ljubitelje dobre hrane, mediteranskih okusa i ukusnog vina.

Domaći grill od lokalnih sastojaka

Mediteranska je kuhinja najzdravija na svijetu. Mnogo povrća, ribe, domaćeg maslinovog ulja i drugi zdravi sastojci njena su karakteristika.

No, to ne znači da su Dalmatinci zaboravili kako je ukusna hrana s roštilja. Ili, kako ga lokalno stanovništvo naziva, gradela.


Grill Garden je spoj prirodnog okruženja, zdrave prehrane i jakih okusa mesa upravo skinutog s vrućeg, zadimljenog roštilja

U Grill Gardenu sami rade svoje maslinovo ulje i uzgajaju vlastito povrće koje vam poslužuju. Meso i riba lokalno su ulovljeni i uzgojeni. I to se sve vidi na tanjuru.

Bilo da ste mesni tip pa želite kušati tartarski biftek ili ribeye steak ili više naginjete rižotu od škampa i filetu ribe s povrćem, u Grill Gardenu imaju nešto za zadovoljenje svačijeg ukusa.


Svježe ubrano voće i povrće u osunčanim vrtovima koji okružuju Grill Garden

Naš steak od tune bio je sočan, salata od hobotnice puna okusa, a plata sa sirom za prste polizati. Sve smo zalili izvrsnim domaćim vinom po preporuci domaćina.

Gastronomski doživljaj s veličanstvenim pogledom

Ono što nas je posebno oduševilo je terasa okružena maslinovim drvećem, s pogledom na more. Nakon hrane, ostalo nam je samo da zadovoljno uzdahnemo, naslonimo se i uživamo u zalasku sunca.


Možete li zamisliti bolje mjesto za večeru?

Grill Garden ima naše najtoplije preporuke. Ako tražite najbolji restoran u Supetru i na Braču, ovo je naš pobjednički kandidat.

Kušajte vrhunsku mediteransku hranu na odličnoj lokaciji u Supetru na otoku Braču. Za rezervaciju stola nazovite ☎ +385 91 612 7117